Saturday, May 21, 2016

Daca iti doresti sa gasesti cazare in Constanta ...



Daca iti doresti sa gasesti cazare in Constanta in cele mai bune conditii si la preturi accesibile, atunci iti putem dezvalui un secret: regimul hotelier. Ce presupune? O garsoniera, un apartament sau o casa complet mobilata, cu o suprafata care variaza in functie de necesitati si localizat intr-o zona careia convine oaspetilor. Clientii au ca intermediar o companie care ofera astfel de servicii pentru a evita numeroase posibile riscuri si rezerva perioada pe care isi doresc sa o petreaca in Constanta.

Apartamentele in regim hotelier au avantajul ca dispun de o suprafata mai mare si astfel ca pot fi cazare un numar mai mare de persoane, ce presupune un cost mai scazut. In plus, bucataria proprie reprezinta un mare plus pentru cei mai multi dintre turisti, care au astfel posibilitatea de a-si gati fiecare masa, fara a mai fi necesar sa treaca pe la restaurant, unde preturile sunt ridicate.

Mai mult confort
Desi hotelurile si pensiunile propun si ele suficiente avantaje, acestea sunt destinate doar unui anumit segment de turisti, cei care au nevoie de anumite servicii precum room service sau camerista. Regimul hotelier este destinat celor care isi doresc mai multa intimitate si sa evite holurile aglomerate ale hotelurilor. Nu esti deranjat de camerista fix in momentul cand somnul este mai adanc, iar daca esti in vacanta cu cei mici, acestia pot avea propria camera in care sa se joace.

In acelasi timp, regimul hotelier poate reprezenta un dezavantaj pentru unii, deoarece trebuie sa discute direct cu proprietarul locului, faptul ca nu sunt cunoscuti cu locul, lipsa staff-ului hotelier sau faptul ca curatenia se efectueaza, de regula, o data pe saptamana. Insa beneficiile cu siguranta ca depasesc partile negative, deoarece este disponibil mai mult spatiu (mai multe dormitoare si bai, diferite zone de recreere), mai multe dotari (bucatarii, seminee, jacuzzi) si faptul ca apartamentele sunt disponibile in orice zona a Constantei.

No comments:

Post a Comment