Wednesday, May 18, 2016

Cand sa aleg peretii de vant?



In ziua de azi se folosesc tot mai multe sisteme de protectie impotriva vremii capricioase, care se monteaza in special pe balcoane, terase, verande sau foisoare, fiecare structura avand diferite avantaje si dezavantaje. Astfel una dintre alegeri este reprezentata de montajul unor pereti de vant, ideali in numeroase situatii:
Cand sa aleg peretii de vant?

Atunci cand ai un restaurant, un hotel, o terasa, dar si un foisor sau un spatiu dintr-o curte in care adesea iti petreci timpul liber si iti doresti sa fii protejat impotriva temperaturilor scazute, vantului sau precipitatiilor. Exista diferite forme ce pot fi capatate de acest tip de pereti, in functie de necesitati si preferinte, in timp ce sistemul de actionare implementat fie este unul electric, actionat prin intermediul unei telecomenzi, fie manual cu ajutorul manivelei.

Pentru o izolare termica si fonica cat mai buna, sistemul include niste lamele terminale, iar nuanta peretilor se alege dupa bunul plac, cel mai des optandu-se pentru rulouri transparente. De asemenea, peretii de vant se confectioneaza la comanda, dupa necesitati, iar lungimea poate avea pana la 4 metri, in timp ce inaltimea pana la 3 metri.

Pereti de vant cu capse

Acestia promit avantajul de a se putea personaliza in functie de spatiul in care se monteaza, iar dimensiunea maxima admisa este de 9 metri. In plus, montajul peretilor de vant este foarte usor de efectuat, fiind nevoie doar de niste capse care fixeaza peretele de structura de sustinere. De asemenea, montajul este permis cu ajutorul mai multor tipuri de materiale, de la caramida, la beton, PVC, plastic sau chiar lemn.

Ideali atat toamna cat si primvara, peretii de vant reprezinta solutia ideala pentru a ne usura viata si de a ne face serile mai lungi si mai usor de petrecut in aer liber, fara a fi deranjati de precipitatii, vant, conditii meteo nefavorabile sau insecte deranjante.

No comments:

Post a Comment