Sunday, February 9, 2020

Un smartwatch iti aduce mai mult confort

 Chiar daca ceasurile inteligente nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, unele persoane inca nu vad utilitatea unui asemenea device. Totusi, un smartwatch are menirea de a ne face viata mult mai comoda, iar in functie de modelul ales, acesta poate veni la pachet cu fel si fel de functii inedite. In plus, oricine isi permite un ceas inteligent astazi intrucat preturile au scazut considerabil in ultimii ani, iar tehnologia e mult mai usor de achizitionat.

Esti la curent cu noutatile

Prin intermediul unui asemenea device esti la curent cu noutatile, asa ca stii tot ce fac cei dragi din viata ta. De exemplu, oricand poti descoperi ultimele fotografii postate pe Facebook de la petrecerea de aseara, poti afla cand e ziua de nastere a celui mai bun prieten al tau, poti posta comentarii si pur si simplu sa fii la curent cu tot ce misca. Astfel, de acum chiar nu mai ai nicio scuza pentru a fi cat mai sociabil si cat mai implicat in asemenea activitati.

Te mentii in forma

De asemenea, prin intermediul uni ceas smartwatch te poti mentine in forma pentru ca dispune de mai multe aplicatii utile in acest sens. Fie ca iti place fotbalul, baschetul, tenisul sau fitness-ul, fie doar ca vrei sa alergi, un ceas inteligent poate fi vazut ca un antrenor personal ce te impinge de la spate intotdeauna.

Ideal la volan

In plus, cine isi petrece mult timp la volan se poate baza pe un ceas smartwatch intrucat se pot purta conversatii direct pe ceas, datorita microfonului si difuzorului incorporat, iar pe aceasta acle nimeni nu mai risca o amenda usturatoare.

Un somn mai odihnitor

Cu totii ne dorim sa ne odihnim in cele mai bune conditii, iar un ceas smartwatch dispune de functia de monitorizare a somnului. Astfel, putem afla mai multe despre obiceiurile noastre si descoperi care sunt modalitatile prin care ne putem imbunatati somnul pentru ca in fiecare zi sa fim cat mai odihniti.

Nu il ratacesti niciodata

Foarte important este si faptul ca nu il ratacesti niciodata pentru ca prin dispozitivul se conecteaza la telefon prin Bluetooth, iar atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua se emite automat o avertizare.

Testezi orice produs

Nu in ultimul rand, daca nu te pricepi la asemenea device-uri e bine de stiut ca poti sa te joci cu ele. Mergi in showroom-ul iUni unde te asteapta o gama foarte variata de produse pe care le poti testa, iar cu ajutorul consilierilor de aici, cu siguranta, vei putea lua cea mai inspirata decizie.

No comments:

Post a Comment