Thursday, August 4, 2022

Programul rabla Dacia, oportunitatea dumneavoastră de a vă lua o mașină nouă

Vreți să vă schimbați actuala mașină cu una nouă, iar programul Rabla Dacia reprezintă o variantă pe care vă gândiți să o fructificați pentru a beneficia de câteva avantaje de ordin financiar? Nu este deloc o ideea rea, ba din contră, reprezintă o alternativă perfectă, mai ales dacă aveți nevoie de un imbold financiar, pentru a vă putea permite o nouă mașină. În primul rând, ceea ce trebuie să știți este faptul că programul Rabla funcționează pe baza acordării unui tichet în valoare de de 6.000 lei pentru o mașină veche casată, sau 9.000 lei pentru casarea a două vehicule uzate, care pot fi folosite în vederea cumpărării unei mașini noi, care va emite o cantitatea de noxe de maximum 160g CO2/km în regim WLTP.

Dacă șansa bate la ușă, nu o ratați

Foarte mulți proprietari de mașini se gândesc de mai multe ori dacă această oportunitate este cu adevărat cea mai bună, iar noi vă spunem că da, atâta timp cât știți că aveți o mașină care nu se află în stare optimă de funcționare, fiind necesară schimbarea ei cu una nouă. Mai mult decât atât, mașinile Dacia sunt autoturisme cu tradiție în România, iar valoarea lor incontestabilă este recunoscută chiar și peste granițe. Așadar, aveți posibilitatea de a vă lua un autoturism care să funcționeze exact așa cum vă doriți și să beneficiați de un sprijin financiar care nu este de neglijat în această situație.

Programul Rabla Dacia 2022, noutatea momentului

Rabla Clasic 2022 pune la dispoziția clineților noștri noi beneficii în vederea cumpărării unui vehicul cu motor pe combustie sau a unuia hibrid, fără Plug-In, mai exact fără posibilitatea de încărcare la priză. În afară de tichetul în valoare de 6.000 lei, pentru o mașină veche casată, respectiv 9.000 lei pentru 2 autoturisme vechi casate, se pun la dispoziție suplimentar următoarele eco-bonusuri. În primul rând, puteți beneficia de un prim bonus, respectiv cel de 1.500 de lei ce reprezintă un eco-bonus pentru cumpărarea unei mașini, în cazul căreia motorul nu generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 119 g CO2/km în regim WLTP. Pe de altă parte, aveți posibilitatea de a beneficia și de un eco-bonus de 1.500 lei pentru achiziția unei mașini noi cu sistem GPL/GNC. 

În al doilea rând, următorul bonus este tot în valoare de 1.500 de lei și se aplică oricărei mașini care are o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației, iar norma de poluare este Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”).

În cele din urmă, cel de-al treilea eco-bonus vizează achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).

Așadar, profitați din plin de această oportunitate și aveți șansa de a vă schimba mașina mai repede decât v-ați fi gândit!

No comments:

Post a Comment