Wednesday, September 27, 2017

O vizita la oncolog poate preveni cancerul

Asigurarea sanatatii ar trebui sa fie o preocupare a fiecarei persoane, iar medicii recomanda sa mergem anual la diferite consultatii, printre care si oncologie, intrucat aceasta e singura posibilitate prin care pot fi prevenite si identificate problemele inca din fazele incipiente, atunci cand e mult mai simplu sa fie luate masurile adecvate. Astfel, oncologia se ocupa cu diagnosticarea si tratarea a diferite forme de cancer si implica mai multe sarcini, printre care screening, diagnostic, tratament prin chimioterapie, radioterapie, chirurgie, dar si evaluarea ulterioara a pacientilor.

Nu mai amana vizita la medic

Exista multe situatii in care pacientii se prezinta in ultima clipa la medic intrucat fie sunt anxiosi, prea comozi, nu isi doresc sa astepte la cozile lungi, fie prefera sa evite birocratia. In schimb, aceste obiceiuri pot pune sanatatea in pericol, iar daca nu sunt luate masurile adecvate la timpul potrivit, problemele se pot agrava si deveni mult mai dificil de tratat.

Mai simplu cu Doctor Acasa

In schimb, oricine poate apela la serviciile celor de la Doctor Acasa, printre care si consultatii oncologie, intrucat acestea presupun ca un medic sa se deplaseze pana la domiciliul pacientilor. Astfel totul e mult mai simplu, mai comod si mai rapid si reprezinta o solutie ideala pentru cei care, din diferite motive, nu au posibilitatea de a se deplasa. In plus, preturile pentru abonamente sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar asigurarea sanatatii nu a fost niciodata mai simpla ca acum.


Asadar, totul presupune ca specialistii vor consulta pacientii, iar in functie de situatia prezentata vor alcatui planul adecvat de tratament, care poate sa includa chimioterapia, radioterapia sau chirurgia, fie o combinatie intre acestea. Este esential ca orice tratament de acest tip sa fie pus in aplicare sub atenta supraveghere a medicilor, care sa aiba si ocazia de a observa evolutia starii pacientilor.

No comments:

Post a Comment