Thursday, June 29, 2017

Au aparut stick-uri usb cu functie de reportofonActivitatea jurnalistilor sau a spionilor este mult usurata cu ajutorul evolutiei tehnologice intrucat acestia au acces in ziua de azi la o multime de gadgeturi noi, accesibile pentru toate buzunarele. Un reportofon iUni nu are cum sa lipseasca din colectia acestora si au de unde sa aleaga in functie de nevoi, iar o optiune grozava este pandantul recorder iUni M5 care este foarte usor de folosit.

Functii

In primul rand sunt inregistrate fisiere audio de calitate, iar autonomia este de pana la 16 ore. Memoria de 8 GB este mai mult decat suficienta in majoritatea situatiilor, iar gadgetul este ideal pentru a inregistra atat de aproape, adica interviuri sau conversatii, dar si de la o distanta de pana la cativa metri pentru mai multa discretie.

Caracteristici

Un astfel de pandant poate inregistra in mai multe formate, precum MP3, WMA sau WAV, iar rata de etansionare e de 98 Khz. Culoarea sa neagra este mai mult decat grozava intrucat arata bine, fiind un accesoriu atractiv, insa este si foarte discret. De asemenea, dimensiunile sunt modeste, de numai 5 x 2 x 1 cm, iar greutatea de doar 9 grame. In plus, bateria folosita este una obisnuita lithium, care asigura o autonomie mai mult decat multumitoare si se incarca in cel mai scurt timp. In pachetul dispozitivului este inclus gadgetul, alaturi de cablu USB pentru incarcare, dar si casti.

De unde cumpar?

Magazinul online iUni reprezinta locul ideal de unde poate fi achizitionat un reportofon iUni intrucat gama este foarte variata pentru a indeplini nevoile oricui, insa si preturile sunt foarte atractive. Mai mult, se asigura si livrare gratuita la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Clientii au ocazia de a testa produsele inainte de a le achizitiona in showroom-ul din Bucuresti pentru a fi siguri ca vor lua cea mai buna decizie.

No comments:

Post a Comment