Friday, March 17, 2017

Cum aleg ochelarii cu camera spion

Era tehnologiei aduce o multime de gadgeturi noi la preturi accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca multe persoane se intereseaza ce pret au ochelarii cu camera. Bineinteles ca tarifele variaza in functie de modelul ales, dar si de locul de unde se achizitioneaza, insa oricine ar trebui sa viziteze magazinul online iUni unde pot fi descoperite o multime de propuneri. De asemenea, acestea pot fi testate si in showroom-ul din sectorul 3 din Bucuresti. Preturile la iUni sunt intre 400 si 500 de lei, iar cele mai multe perechi de ochelari cu camera spion dispun de cateva functii de baza.
Caracteristici
Acest gadget este ideal pentru oricine isi doreste sa inregistreze video sau audio intr-un mod foarte discret, iar marele avantaj este ca imaginile capturate sunt cele vazute cu ochiul liber de catre utilizatori. Astfel, este foarte simplu sa se inregistreze cele mai importante momente, iar dispozitivele sunt foarte usor de folosit. Bateria este una suficient de puternica pentru a putea inregistra pret de 3 ore non stop, in timp ce incarcarea se face prin intermediul unui cablu usb in cel mai scurt timp. Pachetele sunt complete si nu lipsesc ochelarii, cablul pentru incarcare, un toc pentru protejarea acestora, laveta pentru curatarea lentilelor, un adaptor, dar si manualul de utilizare pentru a descoperi rapid toate functiile
Cum se foloseste?
Persoanele interesate ce pret au ochelarii cu camera trebuie sa stie ca acest gadget este foarte usor de folosit, avand un singur buton pentru activarea sau oprirea inregistrarii, fiind foarte discret. De asemenea, se pot face si fotografii care sunt salvate pe orice dispozitiv in format jpg, iar clipurile video in format avi, fiind foarte usor de citit atat de laptop, cat si de telefon sau tableta. Nu in ultimul rand, atunci cand bateria este pe terminate, inregistrarile sunt salvate automat, astfel incat sa nu se piarda nimic important.



No comments:

Post a Comment