Monday, December 5, 2016

Gentile de umar completeaza outfit-ul oricarei domnisoare

Cam pentru orice femeie, gentile reprezinta un accesoriu indispensabil pentru fiecare zi, indiferent de locul in care merg sau de activitatea pe care o desfasoara. Incepand cu scoala si terminand cu serviciul sau plimbarile prin parc, fiecare dintre noi avem nevoie de o poseta in care sa ne depozitam lucrurile esentiale precum portofelul, telefonul, machiajele si cheile. Modelele de genti de umar sunt incapatoare, practice, mai ales iarna cand suntem imbracate cu multe haine groase si avem manusi.

Modelul dreptunghiular

In acest an formele geometrice au fost la mare cautare, iar trendul continua si pentru perioada urmatoare, asa ca, nu va ramane altceva de facut decat sa va alegeti de la Wild Inga modelul preferat. Fie ca va doriti o geanta de mici dimensiuni sau ca aveti nevoie de una mare in care sa incapa toate actele necesare, laptopul si alte lucruri, stilul office al acestuit tip de poseta o sa va convinga sa o cumparati. Pentru a fi mai rezistente in timp, pielea naturala joaca un rol important, mai ales pentru faptul ca multi ani va arata ca noua, daca ii acordati minimul de atentie.

Modelul din materiale textile


Daca pielea ramane in continuare un must-have, nici diversele materiale textile nu trebuie sa lipseasca din gaderoba, in special atunci cand temperaturile sunt mai ridicate, iar vremea este insorita. Pe langa faptul ca au un design deosebit ce iese din tipare, exista si o multitudine de posete precum cele cu motive traditionale care sunt atat de cautate.

Modelul vintage


Daca doriti modele de genti de umar mai clasice, dar care in acelasi timp sa aiba un efect special, atunci modelele vintage sau retro sunt ceea ce va trebuie. Iubitoarele de fashion sunt innebunite dupa acest tip de poseta si cu orice ocazie incearca sa promoveze acest nou trend. Formele rigide sunt in principiu ceea ce le caracterizeaza alaturi de manerele scurte si dimensiunile extreme intre care oscileaza. 

No comments:

Post a Comment